Antrenament Personal

PACHETUL 2

Pret: 850 Lei / Luna


Continutul Pachetului 2

  • 4 ore / saptamana – Sesiuni de antrenament personal
  • 1 ora de discutii despre nutritie
  • Plan lunar personalizat de nutritie

Antrenamentul personal inseamna antrenamente in sala de sport sau in aer liber (in functie de preferinte, sezon si temperaturi), dar si la planuri de nutritie personalizate in functie de ceea ce are nevoie corpul tau ( greutate, inaltime, preferinte alimentare, necesitati ale corpului, tinte, activitati fizice si program zilnic, etc).

Pregatirea personala nu se rezuma doar la a-mi concentra atentia asupra exercițiilor tale in sala si a-ti arata ce trebuie sa faci in timp ce urmarești o lista de mese sanatoase, ci si despre motivatie, schimbarea gandirii tale, schimbarea rutinei si imbunatatirea ideii tale despre un stil de viata sanatos.

Completeaza campurile din formularul alaturat si te voi contacta in scurt timp.


Ce spun altii despre
antrenamentele cu Alice?

Citeste pareri ale altor persoane care s-au antrenat cu Alice.

Parerile Clientilor

Maria Tudor

Alice este antrenorul cu care cu siguranta iti vei depasi limitele, vei iubi sa iesi din zona de confort si va ramane o parte din tine.

Irina Simion

Dupa aproape un an de colaborare am atins greutatea dorita si sunt foarte recunoscatoare lui Alice pentru implicarea ei totala. O recomand pentru profesionalismul ei!

Alina Craciun

“Alice este cu, cu desavarsire, cel mai bun antrenor! Spun asta pentru ca eu, cu ajutorul ei, am avut rezultate foarte bune: am ajuns la o greutate la care nici nu indrazneam sa visez!”

Mariana Andrei

Probabil una din cele mai bune decizii – cea de a apela la Alice. Combinate si respectate punct cu punct, planurile de antrenament si de nutritie au un efect garantat. Poate parea greu la inceput, dar daca reusesti sa respecti un program macar o luna te vei simti alt om.

Teo Stan

Dupa 6 luni am scazut 35 kg, invatand sa mananc sanatos si sa ajung dependent de miscare. Acum am si o masa musculara pe care o antrenez pentru un corp armonios. Multumesc, Alice!!!

Luciana Ulmeanu

Antrenamentele diversificate si planul alimentar echilibrat mi-au adus rezultatele dorite! O recomand pe Alice cu toata increderea!

Anca Carabuz

Intalnesti in viata oameni care vad in tine mai mult decat vezi tu si care iau decizia de a munci alaturi de tine pana cand tu vei ajunge sa descoperi acea parte din tine de care nu esti constient, ca poti si te motiveaza. Multumesc Alice!

Razvan Julian

Highly effective personal trainer. I recommend her for weightloss and muscle gain as well.

Andreea Petica

Alice este un exemplu de profesionalism, seriozitate, implicare si cea mai buna prietena pe care o poti avea in aceasta calatorie, anevoioasa pe alocuri, spre un corp sanatos si fit!

Andreea Draghiciu

Cea mai tare persoana care m-a facut sa intru in sala cu si mai mult drag!! Multumesc pentru motivatie, ajutor si informatii!! You are the best!!

Daia Lupu

Best coach in town!!!

Alege Antrenamente Online

Nu ai neaparat nevoie sa vii sa sala. Antreneaza-te acasa sau unde doresti tu cu aceste programe.

{"post_type":"course","course_style":"random","featured_style":"course5","grid_columns":"clear3 col-md-4","gutter":"30","grid_number":"3","grid_excerpt_length":"200"}
Solutie oferita de © SEONE. Toate drepturile rezervate.